Gubben i lådan är Owe Ericsson och lådan är en Macintosh Plus, datorn som revolutionerade den grafiska branschen i slutet av 80-talet.

Tillsammans med min Mac driver Seforma den grafiska revolutionen vidare.

Behöver du … logotyper, illustrationer, webbplatser, broschyrer, årsredovisningar, kampanjer, förpackningsdesign eller bara kreativa inspel och rådgivning.

Vi har lösningarna för dig och ditt företag. Tveka inte att höra av dig så tar vi ett förutsättningslöst snack hur vi skapar värden i just din verksamhet. 

Seformas historia i korthet:
1995 bildade jag och Johan Ezra Hasselberg Seforma AB. Vi jobbade tillsammans fram till 2020 då covid-pandemin slog till och många av våra kunder drog ner på marknadsföring och produktion vilket ledde till att Johan passade på att gå i pension (men agerar med sin erfarenhet och klurighet fortfarande som bollplank i grafiska frågor och tennis). Så nu driver jag vidare Seforma i egen regi från hemmakontoret på Värmdö.

Dessförinnan drev jag OE-Originalproduktion och samarbetade med olika Kommunikations- och PR-konsulter.

Innan mitt frilansande startade 1990 skolades jag inom den grafiska banan som originalare. En upplevelserik värld där jag redan i slutet av 1980-talet lärde mig allt om ljusbord, skalpeller, reprokameror och vaxmaskiner på Lidingö fotosätteri – erfarenheter som jag har nytta av än idag – inte minst vid retroinspirerade projekt som ju alltid är i tiden. En god historisk grund att stå på således när vi gick in i den digitala världen. För i slutet av samma årtionde gjorde Apple entré med sin Macintosh. Helt plötsligt kom ett verktyg som revolutionerade den grafiska branschen. Nu blev det möjligt att sköta alla led från idé till färdigt tryckoriginal i en maskin – fantastiskt!

Många Mac-modeller och grafiska mjukvaror har passerat genom åren men kreativiteten och viljan att hitta de bästa lösningarna för dig som kund består.

Se och forma är vår grej!

 

Owe Ericsson
070-733 54 13
owe@seforma.se