Kreativa lösningar för nöjda kunder sedan 1995. Vi är den flexibla produktionsbyrån som alltid har öppet. Det är inte för inte våra trogna kunder har valt att jobba med oss under alla år. Vare sig de är Kungliga Hovstaterna, Filmstaden eller Nacka Pianoservice. Vår kontakt är personlig och direkt. Inga mellanhänder eller långbänkar – vi kan vårt yrke och löser problem kreativt och med insikt utifrån kundens behov. Seforma slutar aldrig utvecklas. Kontakta oss när ditt budskap ska synas!

Johan Ezra Hasselberg

Ezra har en gedigen utbildning inom bild och form. Sammanlagt sju år på Nyckelviksskolan, Konstfack och Berghs. Master of arts. Jobbade därefter under flera år som art director på reklam- och kommunikationsbyråer. Arbetat på mac sedan 1987. Gjorde till exempel Sveriges första helt digitalt producerade årsredovisning för byggföretaget Kullenbergs 1988. Har jobbat med Filmstaden i tjugotvå år. Som sagt – vi tror på långsiktiga relationer.

Owe Ericsson

Owe började sin grafiska bana som originalare bland ljusbord och skalpeller på Lidingö Fotosätteri. När Macintosh dök upp i slutet av 80-talet såg han sin chans som egenföretagare. Så blev det, 1990 inköptes en Macintosh SE30 och frilansandet startade. Tillsammans med bland annat Ferlin & Berg som efter några år blev Rikta Kommunikation skötte han formgivning och produktion. 1995 bildade han tillsammans med Ezra Seforma AB där vi är idag.